Issues capturing YouTube user's videos

Comments

5 comments

  • Avatar
    Karl-Rainer Blumenthal

    Hi, Stefana. Apologies for the inconvenience here, but the good news is that you are doing everything correctly to collect and preserve the intended videos in the meantime. We are working actively here on our side to reconfigure the Wayback replay software to link to the proper and archived URL upon browsing, like this one for your example above, and to restore the "watch" page contents that accompany each video. Those videos are still accessible by way of the lightbox player linked in the Wayback banner message, so please do let us know if you see anything to the contrary there.

    I'm updating Archive-It's system status page to track progress on this front, but I will report back here directly when we have an update or better yet a fix to review.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Stefana Breitwieser

    Hi Karl -- thanks so much for this! It's really helpful. I'm seeing the lightbox player on the one you link to, but not my own crawl -- I'm guessing it's because I haven't saved it yet? (Just want to be completely sure before saving these large crawls.) Thanks again!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Karl-Rainer Blumenthal

    Curiouser and curiouser! :-) I got my link above from what I believe to be your latest test crawl, so if you have a specific example of another "watch page" where you do not see the lightbox video, then please submit us a ticket and we'll take look into it directly.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Stefana Breitwieser

    Thanks Karl! Even for the same video for the same test, when I navigate to it on Wayback, I have a slightly different URL than the one you link to above and the lightbox isn't appearing. Just submitted a ticket! :)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tatiana Swann (Edited )

    We have been having the same issues with YouTube the link changes from the wayback page twice before showing the "accounts.google" Stefana mentioned. The videos do not load correctly and in general are the same issues mentioned above.

     

    Tatiana M. Swann

    Archives Technician

    Smithsonian Institution Archives

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.